Haisma's Administratiekantoor


startpagina ondernemer
particulieren
werkwijze
tarieven
opleiding
contactgegevens
algemenevoorwaarden

Werkwijze

Na een eventueel kennismakingsgesprek, dat geheel vrijblijvend is, zijn er verschillende werkwijzen mogelijk. Deze hangt af van uw wensen:
  • Periodiek (bijvoorbeeld per kwartaal of per maand) bezorgt u de administratie en andere benodigde documenten op kantoor. De administratie, samen met de eventuele andere bescheiden en het actuele resultaat/ balans overzicht, krijgt u retour, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele gegevens. Tevens wordt de aangifte omzetbelasting ingevuld. Aan het eind van het kalenderjaar worden dan de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting van u opgemaakt.
  • U verzamelt gedurende het jaar alle benodigde bescheiden/ documenten van uw bedrijf en aan de hand hiervan wordt aan het eind van het jaar uw gehele administratie in het boekhoudsysteem geboekt. Vervolgens worden de aangiften omzetbelasting/ inkomstenbelasting verzorgd. Tevens wordt dan de jaarrekening opgesteld.
  • Ik kom bij u op uw bedrijf om de administratie van de betreffende maand/ kwartaal in te boeken. Tevens verzorg ik dan de aangifte omzetbelasting.
Voor de verwerking van uw administratie werken wij met Snelstart.
 
© HAK Designed by Pieter Mandemaker Webdesign